Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pij ten napój codziennie, aby uniknąć przeziębienia i wzmocnić odporność
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
W połowie szklanki cieplej wody rozpuść 1 łyżkę miodu. Zostawić na noc, aby miód "uwolnił" swoje prozdrowotne właściwości.
Rano wyciśnij sok z połowy cytryny i dodaj do wody z miodem. Wymieszaj i wypij przed śniadaniem. Pijąc ten napój codziennie w okresie od jesieni do wiosny unikam przeziębień więc polecam.