Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić, żeby gotowanie makaronu trwało jak najkrócej? Fot. Lali Masriera / Flickr Wystarczy posolić wodę do makaronu dopiero, kiedy zacznie wrzeć. Nieposolona woda szybciej się zagotuje.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9517
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 231
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9517
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 231
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Składniki