Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sprytna sztuczka Jak obrać paprykę? Opiecz ją przez 20 minut w piekarniku w 200 stopniach C. Kiedy cała sczernieje, przełóż do foliowej torebki i zwiąż. Gdy przestygnie, bez trudu ściągniesz z niej skórkę.
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
Składniki