Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 690
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1521
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 690
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1521
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Do gotującego bulionu wrzucamy umyty i posiekany drobno koperek (ja dodaję jeszcze dodatkowo łyżeczkę koperku suszonego) i gotujemy ok 3 min.Rozrabiamy mąkę w wodzie ze szczyptą soli (ok pół szklanki wody) tak by nie było grudek i wlewamy do sosu koperkowego energicznie mieszając.Po zagęszczeniu do pożądanej konsystencji przyprawić solą do smaku.
Jajka ugotowane na twardo obrać,przekroić wzdłuż i polać sosem.Można podawać z ziemniakami i marchewką,buraczkami,groszkiem lub według uznania.Smacznego