Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na piątkowy obiadek.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 509
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13276
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 509
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13276
Składniki
Zagotować wodę z solą i octem. Jajko wbić do szklaneczki, wlać do wrzącej wody (tuż nad powierzchnią), gotować 3 minuty. Ugotowane jajko wyjąć łyżką cedzakową i wyłożyć na talerz. Analogicznie postępować z kolejnymi jajkami. Podawać z sosem szparagowym: https://smaker.pl/przepis-sos-szparagowy-z-serem-wedzonym,106919.htm
Smacznego :)