Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w ten sposób jajka robiłam pierwszy raz ale zaskoczyły mnie smakiem więc z pewnością zagoszczą u nas na stałe :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6602
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6602
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 843
Składniki
Na patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut by trochę odparowała. Następnie wybić jajka tak jak na sadzone, posolić, przyprawić pieprzem i dusić, aż białko zetnie się całkowicie, żółtko ma pozostać płynne (chyba, że ktoś lubi ścięte) Pod koniec dodać drobno posiekaną natkę pietruszki lub koperek.
Ja te jajka podałam z ziemniakami. Smacznego