Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jajka faszerowane sałatką z szynki i papryki"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9163
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 216
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 485
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9163
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 216
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 485
Składniki
Jaja włóż do zimnej wody i gotuj 10 minut od wrzenia. Wystudź, obierz, cztery przekrój na pół, wyjmij z nich żółtka. Wyjęte żółtka i pozostałe jajka, szynkę, paprykę, rzodkiewki pokrój. Dodaj majonez, parmezan, przypraw solą i pieprzem. Wymieszaj.
Powstałą masę przekładaj do przygotowanych połówek jajek, posyp posiekanym koperkiem. Układaj na liściach sałaty. Jeśli pozostał Ci farsz, możesz użyć go jako pasty do pieczywa.
Czas: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień