Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk pieczony w warzywach
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Piersi z indyka doprawić solą, pieprzem i granulowanym czosnkiem. Dynię pokroić w kostkę, paprykę w paski, pietruszkę w talarki.
Mięso i warzywa oraz gałązki rozmarynu umieścić w rękawie do pieczenia, zawiązać.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 175 stopni.
Do rozgrzanego urządzenia włożyć rękaw do pieczenia z zawartością podwijając folię maksymalnie pod spód. Ustawić czas na 40 minut, wsunąć kosz i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
Ostrożnie rozciąć rękaw i wyciągnąć zawartość na talerz. Podawać na ciepło.