Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy lubią niekonwencjonalne smaki
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27445
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27445
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Udziec z indyka oprószyć przyprawami i posmarować grubo musztardą. Odstawić na co najmniej 15 minut do lodówki.
Mięso włożyć o naczynia żaroodpornego. Jabłka pokroić w kostkę, wysypać na mięso, posypać żurawiną. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec 1 godzinę. Można podać z brązowym ryżem i ulubioną sałatką. Smacznego.