Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indyk na ostro"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2139
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2139
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Składniki
Mięso umyj, osusz. Natrzyj masłem, oprósz solą, pieprzem, papryką, czosnkiem oraz posiekanym chili. Posyp ziołami.
Mięso włóż do natłuszczonej olejem i masłem brytfanki. Podlej niewielką ilością wody (mięso polewaj też w trakcie pieczenia).
Piecz 60 minut w temp. 180°C. Mięso wyjmij, pokrój. Do sosu wlej śmietanę. Przypraw.
<strong>Przepis nadesłała Maria Koper z Koronowa</strong>Źródło: Takie jest życie