Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 61
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2700
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5388
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 61
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2700
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5388
Składniki
1. Rozbij mięso tłuczkiem, a następnie posól i popieprz 2. Mozzarellę rozdrobnij i wymieszaj z 1/3 koncentratu pomidorowego, ugotowanym i pokrojonym w kostkę jajkiem. Dopraw solą, pieprzem i chili 3. Mięso posmaruj resztą koncentratu i ułóż na nim farsz. Zawiń i zepnij wykałaczką 4.Usmaż na patelni teflonowej bez użycia tłuszczu, podawaj z ugotowaną kaszą i fasolką szparagową