Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Składniki
na patelni podsmazamy rozmrozony szpinak z czosnkiem. przyprawiamy gałką muszkatołową , solą i pieprzem. żurawinę namaczamy przez godzinę w wodzie
mieso pokroic, rozbic tluczkiem, posolic popieprzyc na mieso nalozyc szpinak, zurawine i orzechy. spiać wykałaczkami. wstawic do piekarnika na ok 35 min przy 180 st.