Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla miłośników pieczonych żeberek, mięso rozpływa się w ustach i zachwyca swoim smakiem. Pieczone żeberka można podawać zarówno jako danie główne, jak i przystawkę podczas rodzinnych spotkań. Niesamowite miodowe żeberka, twoja rodzina będzie pod wrażeniem tak przygotowanym obiadem, poniżej znajdziesz szybki oraz bardzo prosty przepis.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1193
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 117
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1193
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 117
Składniki
1. Mięso kroję na mniejsze kawałki, myję osuszam.
2. Do miski wlewam ketchup, miód, oliwę z oliwek, sos sojowy, dodaję musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam. 3. Zalewę łączę z mięsem, odstawiam na godzinę.
4. Po tym czasie mięso z zalewą przekładam do woreczka, umieszczam na blaszce i piekę 45 minut w 180°C.
5. Żeberka gotowe, podaję z ziemniakami oraz sałatką. 6. Smacznego.