Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka z kurczaka z słodko kwaśnym sosie to idealny pomysł na danie na przeróżne uroczystości, święta lub niedzielny obiad.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
1. Skrzydełka myjemy, odcinamy w stawach cienkie końcówki, przekładamy do miski, solimy.
2. Do drugiej miski wlewamy ketchup, miód, oliwę, musztardę, sos sojowy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Mięso łączy z sosem i odstawiamy, na co najmniej dwie godziny.
4. Po tym czasie skrzydełka z marynatą przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy 35 minut w 180°c.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego