Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny i prosty sposób na ciasto pierogowe.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Przesiać mąké do dużej miski.
Połączyć wrzątek, sól i olej i dodać do mąki. Zmiksować do czasu, aż składniki utworzą grudki i zaczną się ze sobą lepić. Zagnieść ręcznie do czasu utworzenia jednolitej, gładkiej i elastycznej masy. Odstawić na godzinę, owinięte folią.