Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dog nawiązujący do polskiej tradycji.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 255
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 255
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Do opieczonej w piecu bułki, wkładamy parówkę ( ja polecam Tarczyński Naturalnie 100% szynki, ze względu na dobry skład), uprzednio polewając pieczywo sosem chrzanowym.
Następnie dodajemy wcześniej grillowane 2 plastry oscypka oraz chutney z kapusty czerwonej, duszonej w wytrawnym, czerwonym winie, z dodatkiem smażonego boczku, cebuli białej i żurawiny.
Hot doga posypujemy orzechami włoskimi, które wcześniej prażymy w miodzie z dodatkiem skórki z pomarańczy oraz dekorujemy słupkami świeżo pokrojonego jabłka i świeżym szczypiorkiem.