Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Hot-dog z grzybami"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Wyrośnięty zaczyn drożdżowy wyrób z pozostałymi składnikami ciasta. Odstaw, aby wyrosło. Potem znów wyrób ciasto. Oderwij kawałek, resztę podziel na 8 części. Każdą rozwałkuj.
Na placku połóż pół plasterka sera, pół parówki, pokrojoną pieczarkę. Zwiń ciasto w rulon, podwiń boki.
Pozostały kawałek ciasta rozwałkuj, potnij na paski. Owiń każdy rulonik. Piecz potrawę 30 min w temp. 180°C.
Porcje 10
70 min
Cena 1,05 zł
Kalorie 310 kcalŹródło: Bella Relaks