Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dog inspirowany kulturą Wschodu.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Składniki
Do opieczonej w piecu bułki, wkładamy parówkę ( ja polecam Tarczyński Naturalnie 100% szynki,ze względu na dobry skład) uprzednio polewając pieczywo glazurą sojową, przygotowaną z połączenia sosu sojowego i octu ryżowego.
Następnie dodajemy koreańską surówkę kimchi z kiszonej kapusty pekińskiej, świeżej kapusty czerwonej oraz włoskiej, sosu sriracha, sosu sojowego, octu ryżowego, oleju sezamowego, musztardy dijon, białego sezamu i marchewki. Surówkę polewamy sosem czerwonym (połączenie majonezu z sosem sriracha). Hot doga dekorujemy świeżo ściętą kolendrą, czarnym sezamem i za pomocą wykałaczki nadziewamy ćwiartkę limonki na przód bułki