Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Hamburgery z kaszanką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
<strong> Przepis przysłała Paulina Jakubczak z Zawiercia
Majonez dokładnie wymieszaj z keczupem. Kaszanki wyjmij z jelita, rozgnieć. Z masy uformuj kotlety, starając się, by były tej samej wielkości. Olej rozgrzej na patelni, włóż kotlety, smaż po 3-4 minuty z każdej strony. Osącz z nadmiaru tłuszczu.
Cebule obierz, pokrój w grubsze plastry. Przesmaż na złoto na dobrze rozgrzanym oleju. Ogórki kiszone pokrój na ukośne plasterki. Bułki przekrój na pół. Spody posmaruj sosem, ułóż kilka plasterków cebuli, kotlet z kaszanki, plastry ogórka. Ponownie posmaruj sosem, przykryj wierzchami.
czas przygotowania 25 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie