Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie za bardzo przepadam za karkówką, bo jest dla mnie zbyt tłustym mięsem, ale w tym wydaniu nie jestem w stanie się jej oprzeć- gyros z karkówki.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 334
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 334
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
mięso umyj i pokrój w cienkie paski szklankę oleju połącz z opakowaniem przyprawy tak przygotowaną mieszanką zalej mięso i dokładnie wymieszaj mięso odstaw na dobę do lodówki następnie mięso odsącz na sitku z oleju i smaż na suchej patelni, od czasu do czasu zlewając wytapiający się z mięsa tłuszcz podawaj z ulubionymi dodatkami