Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 808
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 808
Składniki
Kurczaka pokroić i posypać przyprawą gyros, odstawić na pół godz. Pieczarki i cebulę pokroić i usmażyć (przyprawić solą i pieprzem).
Kurczaka usmażyć i wrzucić razem z pieczarkami do garnka, podlać śmietanką i zostawić chwilę na małym ogniu, żeby smaki się przeszły. W razie potrzeby przyprawić i zdjąć z ognia. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko lub z ziemniaczkami. SMACZNEGO!!!