Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz w 30 minut.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 132
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 132
Składniki
Na patelni rumieni się cebulę, potem można dodać schab i pieczarki i wszystko przyrumienić. Pod koniec smażenia można dodać jeszcze przyprawy, czosnek i paprykę aby się przesmażyły. Całość zalewa się wodą i dusi pod przykryciem jakieś 20 minut. Jeśli mamy proszek grzybowy to warto dodać do duszenia. Pod koniec wystarczy całość doprawić solą. Smacznego :)