Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szykując się na długą jesień i zimę warto zbierać podobne przepisy na sycące i rozgrzewające dania:). Schab, kiełbasa, fasola a do tego aromatyczne i rozgrzewające przyprawy - wszystkiego dużo i treściwie.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 207
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3297
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 207
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3297
Składniki
Na rozgrzanym oleju podsmażamy pokrojone w kostkę podobnej wielkości schab i kiełbasę. Przyprawiamy.
Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, pieczarki i czosnek. Dusimy do odparowania wody, po czym dodajemy fasolę, kukurydzę i pomidory.
Dusimy jeszcze 5 minut, dodajemy koncentrat pomidorowy, przyprawiamy.