Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla lubiących podroby
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 183
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 116
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 183
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 116
Składniki
Żołądki, oczyścić, umyć i w razie potrzeby pokroić. Zalać je woda, tak żeby je tylko przykrywała (w razie potrzeby uzupełniać), dodać kostkę i ugotować do miękkości. Dodać musztardę i pieprz. Mąkę rozrobić w niewielkiej ilości wody, dodać do gulaszu i cały czas mieszajac zagotować. Dodać śmietanę i jeśli trzeba to posolić do smaku, podgrzać. Podawać z kaszą lub ziemniakami.