Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z szynki z kukurydzą"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 113
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 113
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, przypraw, obtocz w mące, podsmaż na patelni na oleju. Włóż do garnka, wlej 2 litry wody, gotuj 30 min.
Ziemniaki pokrój w kostkę, papryki na kawałki, pieczarki na plasterki. Marchewkę zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa, gotuj do miękkości. Wsyp kukurydzę, przypraw.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie