Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z piersi indyka z chrzanem i żurawiną"
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 748
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6494
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 142
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1111
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 748
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6494
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 142
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1111
Składniki
Olej rozgrzej na patelni, podsmaż indyka ze wszystkich stron. Mięso wyjmij.
Na patelnię wlej bulion, dodaj chrzan. Śmietanę wymieszaj z mąką, wlej na patelnię, dokładnie wymieszaj. Zagotuj. Dodaj mięso, duś pod przykryciem około 10 minut. Wsyp żurawinę, duś 15 minut, mieszając. Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie