Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na obiad do syta, polecam ten przepis.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10049
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 943
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 299
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10049
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 943
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 299
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i pokroić w paski, oprószyć solą i pieprzem do smaku, obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej i obsmażyć lekko na oleju. Przełożyć do garnka, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, pomidor i bulion, wszystko zalać 2 szklankami wody i gotować na małym ogniu do miękkości, doprawić do smaku. Przed podanie posypać posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO.