Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i szybkie danie obiadowe. Indyk plus warzywa, do tego ulubione dodatki i obiad smakowity.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 150
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1313
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1079
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 150
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1313
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1079
Składniki
Mięso z indyka kroimy w kostkę (3cm). Przyprawiamy. Obtaczamy w mące i podsmażamy z każdej strony na złoto. Warzywa obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Do garnka wrzucamy, mięso, warzywa liście laurowe i ziele angielskie, zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości. Przyprawiamy do smaku. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)