Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz wołowy z rozmarynem i tymiankiem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Składniki
4 porcje • : 15 min • duszenie: 60 min • 606 kcal/porcja • 6 zł/porcja
Mięso pokrój w kawałki i obsmaż na brązowo na oleju. Zdejmij z patelni. Wrzuć pokrojoną cebulę i podsmaż. Następnie dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojoną w kostkę marchewkę i zioła. Smaż, mieszając, 5 minut.
Dodaj do przypraw mięso, pastę pomidorową, posiekane fileciki anchois. Podlej bulionem i winem. Duś ok. godziny. Pod koniec przypraw do smaku. Podawaj z ziemniakami i gotowanymi brokułami.Źródło: Olivia