Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz wieprzowy po chińsku"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Marchewki lekko podgotuj, a paprykę pokrój w kostkę.
Mięso pokrój w kostkę, dopraw przyprawami i wy- mieszaj. Następnie wrzuć na rozgrzany tłuszcz i obsmaż. Dodaj cebulę i czosnek.
Po 2 minutach dolej bulion i alkohol, gotuj przez kolejne 45 minut na małym ogniu. Pod koniec gotowania dodaj marchew i paprykę.
Sos sojowy połącz z mąką i zagęść sos.
Przepis nadesłała: Kazimiera ZalewskaŹródło: Kurier TV