Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z ogórkiem konserwowym, papryką i cebulką. Mniammm
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9119
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 212
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 482
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9119
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 212
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 482
Składniki
Mięsko kroimy na małe kawałki i moczymy.
Podsmażamy na oleju
Przekładamy do garnka i zalewamy wodą, w zależności ile sosu lubimy
Dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, posiekaną paprykę i ogórka
Dusimy na małym ogniu aż mięsko i warzywka będą miękkie
Zagęścić trochę mąką i doprawić do smaku. Ja używam soli, pieprzu, przyprawy do gulaszu i papryki ostrej.
Można podawać z ziemniakami, kaszami oraz makaronem.
SMACZNEGO!!!