Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie mięsa z ketchupem to idealne danie na obiad w połączeniu z ryżem bardzo ładnie wygląda.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy na patelnie na rozgrzany olej doprawiając pieprzem oraz solą, prużymy
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pieczarki przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pieczarki przekładamy do mięsa nadal prużymy aż mięso będzie dobre.
5. Dodajemy chili i ketchup i gotujemy do chwili kiedy sos zrobi się gęsty.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.