Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz rybny z warzywami i pieczarkami"
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 547
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 20
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 547
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 20
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Ryby (mintaj, dorsz) pokrój w kostkę. Pieczarki pokrój na małe kawałki, pory na plasterki, cebulę w piórka. Pomidory sparz, obierz, posiekaj. Marchewki zetrzyj na tarce. Czosnek posiekaj. Warzywa włóż do rondla, wlej bulion, dodaj ziele angielskie, przypraw, duś 15 min. Dodaj ryby, duś 10 min. Przypraw.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie