Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz rybny z pieczarkami"
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5160
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5160
Składniki
Ryby oczyścić, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w kostkę. Skropić sokiem z cytryny.
Cebulę pokroić w małą kostkę. Marchewki obrać pociąć w plasterki. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki lub w paski. Razem przesmażyć na maśle, zalać wodą, doprawić i gotować do miękkości marchewki.
Po tym czasie dodać rybę i gotować ok. 10 minut. Z masła i mąki zrobić zasmażkę i zagęścić gulasz. Podawać np. z makaronem.Źródło: Twoje Imperium