Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz rybny z pieczarkami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 81
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 81
Składniki
Ryby pokrój na kawałki i skrop sokiem z cytryny.
Oczyść marchewki, cebulę oraz pieczarki. Marchewkę i cebulę pokrój w kostkę, a pieczarki w plasterki.
Warzywa z grzybami podsmaż na 2 łyżkach masła. Zalej ok. 800 ml gorącej wody. Gotuj na małym ogniu do chwili, gdy marchewka będzie miękka.
Włóż ryby i gotuj jeszcze 10-15 minut.
Z reszty masła i mąki przygotuj zasmażkę. Rozprowadź ją niewielką ilością wody i wlej do gulaszu. Gotuj kilka minut. Przypraw danie solą, pieprzem i ziołami. Podaj w wydrążonym chlebku albo bułeczkach.
Czas: 50 min. 1 porcja = 300 kcalŹródło: Kurier TV