Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
Mięso umyj i pokrój w drobna kostkę. Do garnka wlej olej i wrzuć mięso obtoczone w mące tak aby się zarumieniło. Na patelni usmaż pokrojoną w kostkę cebulę a następnie dodaj pieczarki tak aby pozbyć się z nich całej wody. Mięso zalej bulionem, dodaj ziele angielskie oraz liść laurowy i gotuj ok 30min. Następnie dodaj gotowe pieczarki, paprykę, koncentrat pomidorowy, słodką paprykę, sól oraz pieprz. Całość gotuj przez ok godzinę.