Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz paprykowy z mięsem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, podsmaż na patelni na margarynie. Przypraw. Cebule obierz, pokrój w piórka, dodaj do mięsa. Papryki oczyść, pokrój w paski, dodaj do mięsa. Marchewki oczyść, umyj, pokrój w półplasterki, dodaj do mięsa.
Całość wymieszaj, podsmaż. przełóż do garnka, podlej wodą. Duś pod przykryciem do miękkości.
Pod koniec dodaj koncentrat i zasmażkę (mąkę podsmaż na łyżce margaryny, wlej łyżkę wywaru, zamieszaj). Zagotuj, przypraw. Podawaj z ugotowanym makaronem.
Czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie