Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 152
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 449
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 152
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 449
Składniki
/ Umyte mięso należy pokroić w kostkę, oprószyć mąką i obrumienić na tłuszczu. Do mięsa dodać pokrojoną cebulę, podlać taką ilością wody aby pokryła mięso, dodać przyprawy, przykryć i powoli dusić do miękkości, uzupełniając wyparowaną wodę. Gdy mięso zmięknie, podprawić gulasz mąką wymieszana z wodą lub mlekiem i jeszcze podgotować. Pesso przygotować bezpośrednio przed podaniem wg przepisu podanego naopakowaniu. Gulasz podawać z Pesso i sezonowymi surówkami z warzyw.