Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz meksykański"
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 915
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 69
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 915
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 69
Składniki
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż mięso. W garnku zagotuj 2 szklanki wody i przełóż podsmażone kawałki. Dodaj pomidory z zalewą i duś pod przykryciem około półtorej godziny.
15 minut przed końcem gotowania wrzuć pokrojoną paprykę, odsączoną kukurydzę i fasolę. Całość przypraw do smaku. Sos zagęść mąką wymieszaną w niewielkiej ilości wody.Źródło: Na żywo