1.Dynię obieramy ze skóry,wyjmujemy miąższ i pestki.
Kroimy w kostkę
2.Wszystkie pozostałe warzywa kroimy na kawałki,czyli pieczarki i cebulę.
3.Pierś z kurczaka kroimy albo na paseczki albo na kawałki jak kto lubi.
4.W dużym rondlu rozgrzewamy oliwę i wkładamy mięso i smażymy ok.2-3 minut.
5.Wszystkie pozostałe składniki dodajemy do mięsa w odstępach kilku minut.
6.Na początku dodajemy cebulę po kilku minutach dodajemy posiekany czosnek,potem dynię,pieczarki na końcu fasolę i pomidory.
7.Całość mieszamy,przykrywamy i dusimy.
W czasie duszenia mieszamy nasz gulasz żeby się nie przypalił.
Dusimy ok.30-35 min.
Na 5 min.przed końcem dodajemy przyprawy : sól,pieprz,chili i ocet winny i na sam koniec posiekaną natkę pietruszki.
Przed podaniem można udekorować świeżą bazylią.
SMACZNEGO!!!!!