Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzybowa ze szpinakiem"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 181
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1178
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 181
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1178
Składniki
Oczyszczoną, pokrojoną włoszczyznę zalej 1,5 litra wody, dodaj przyprawy i gotuj 20 minut. Pokrojone grzyby podsmaż na maśle, włóż do zupy i gotuj dalsze 20 minut. Rozdrobnij sery.
Wsyp do zupy i gotuj do chwili, aż ser się rozpuści. Zupę przypraw solą i pieprzem. Podaj udekorowaną posiekaną natką pietruszki.
Czas: około 50 minut.Źródło: Dobry Tydzień