Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzybowa rozeta"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 276
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 258
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 276
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 258
Składniki
Farsz: pokrojone grzyby i cebulę duś na maśle, aż farsz zgęstnieje. Przypraw.
Wyrób drożdżowe ciasto. Kiedy wyrośnie, cienko rozwałkuj. Nałóż farsz, zwiń w rulon. Potnij na kawałki.
Ułóż je w rozetę, posmaruj jajkiem. Po wyrośnięciu, piecz 45 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Dąbrowy</strong>Źródło: Bella Relaks