Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grzanki z jajami faszerowanymi"
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 136
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 136
Składniki
Jajka umyć, ugotować na twardo, wystudzić. Obrać delikatnie, żeby nie uszkodzić białek i wyjąć żółtka.
Tuńczyka wyjąć z puszki, osączyć. Dokładnie zmiksować na gładko razem z żółtkami, doprawić majonezem, chrzanem, solą, pieprzem i posiekaną natką.
Kremem tuńczykowym napełnić szpryckę. Wycisnąć go dekoracyjnie do dołków po żółtkach. 4Chleb opiec na rumiano w tosterze, przekroić na trójkąty, obłożyć jajkami.Źródło: Twoje Imperium