Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grzanki toskańskie"
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 115
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 115
Składniki
Oczyszczoną wątróbkę przesmaż na rozgrzanym oleju. Następnie wystudź i drobno posiekaj.
Dodaj masło, pokrojone w cienkie plasterki oliwki oraz suszonką cebulkę.
Całość dokładnie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Bagietkę pokrój pod skosem, posmaruj oliwą, nałóż farsz i posyp startym parmezanem. Piecz 5 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Gotowe udekoruj natką.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax