Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie, które zasmakuje na pewno wielbicielom grochówki:) Powstało przypadkiem, gdy przyszłam do domu głodna, planując szybko ryż albo kaszę. Mój wzrok utkwił jednak na woreczku z grochem i powstało pyszne danie z patelni:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 495
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 495
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Składniki
pokroić kiełbasę w kostkę i przesmażyć na suchej patelni
dodać łyżkę masła, wrzucić pokrojoną cebulkę i czosnek, starkowaną marchewkę
Kiedy warzywa się się zeszklą, wsypać groch, podsmażyć minutę. Dodać kostkę i inne przyprawy
Zalać szklanką wody i gotować na małym ogniu, aż groch wypije płyn. Dolewać wody i gotować dalej. Czynność powtarzać, aż groch będzie miękki. Smacznego:)