Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników bakłażana, cukinii i papryki :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1820
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1820
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
Warzywa kroimy w wzdłuż na cienkie plastry Bakłażana solimy i odstawiamy na 1/2 godziny, aby puścił sok. Sok ma brązowawy kolor i należy go wylać. Paprykę kroimy w podłużne cząstki Każdy plaster warzywa grillujemy na posmarowanej oliwką patelni. Doprawiamy przyprawą do sałatek. Smacznego.