Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka możemy w różny sposób zaprawiać,smaki sami wybieramy do siebie. Tym razem zrobiłam udka na tacce aluminiowej,,tak najlepiej się udają,są miękkie i bardzo smaczne.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 18
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 740
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 33
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 18
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 740
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 33
Składniki
Zaprawione przyprawami udka zostawić na kilka godz. Rozpalić grilla,każde udko owinąć folią aluminiową i położyć na tacce na grillu. Piec ponad godz. Kiedy mięso jest miękkie odwinąć z folii i jeszcze chwilę pogrillować . Podawać z surówkami .
Smacznego życzę!