Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka wkładamy do zimnej wody, aby nie popękały. Od momentu zagotowania gotujemy jajka 2 minuty. Zalewamy zimną wodą, aby przerwać gotowanie i obniżyć temperaturę wewnątrz jajek. Jeżeli chcemy jeść na ciepło, wyjmujemy jajka z zimnej wody po dwóch minutach. Ukłony dla zagorzałych " jajcarzy "!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Uwaga dla początkujących: jajka to nie ziemniaki, długie gotowanie nie powoduje rozgotowania na miękko.