Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Golonki opal i umyj. Natrzyj przyprawami. Naszpikuj pokrojonymi ząbkami czosnku. Zalej piwem i odstaw na 2 godziny.
Przełóż golonki do garnka. Zalej wodą z kostką rosołową. Gotuj około 2 godziny. Na 15 minut przed wyjęciem do- łóż pokrojone w słupki warzywa.
Gotowe golonki przełóż do naczynia żaroodpornego, posmaruj olejem i włóż na ok. 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
Wywar połącz ze śmietaną, mąką i koncentratem pomidorowym.
Golonki polej sosem i gotowanymi warzywami. Serwuj z pieczonymi ziemniaczkami.Źródło: Telemax