Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś nowego, coś dobrego, zachęcam każdego. Mięso mielone w kapuście, w pysznym sosie z pieczarkami.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 232
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35012
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 232
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35012
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Składniki
1. Kapustę obieramy z liści i gotujemy w gorącej wodzie.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie.
3. Mięso przekładamy do miski.
4. Wbijamy jajko, doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dodajemy ryż.
6. Wsypujemy majeranek.
7. Dokładnie wyrabiamy masę mięsną.
8. Liście rozkładamy na każdy liść nakładamy farsz mięsny i zawijamy.
9. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
10. Przykrywamy folią aluminiową i zapiekamy w piekarniku 35 minut w 180 ̊C
11. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym oleju.
12. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
13. Do naczynia wsypujemy mąkę.
14. Dodajemy musztardy.
15. Wlewamy śmietanę.
16. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
17. Hartując wlewamy do grzybów
18. Gdy gołąbki się upiekły polewamy sosem grzybowym. 19. Danie gotowe. 20. Smacznego.